Project details

City: {{ object.city }}

Neighbourhood: {{ object.Neighbourhood }}

Street: {{ object.street }}

Construction year: {{ object.build_year }}


Apply now!

Would you like to live here? Fill out the Rent Calculator and see immediately what the possibilities are. Our real estate agent will contact you.

Project Description

In het Crabbehof, een vriendelijke en groene wijk, staan 3 appartementencomplexen aan de Loudonstraat. Deze complexen bestaan uit 8 verdiepingen met ruim bemeten appartementen van 85 m². Elk appartement is licht, heeft een groot balkon en een apart toilet. Ook beschikt elk appartement over een eigen berging. Meerdere appartementen hebben een luxe keuken en een ligbad. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de complexen dus uw auto kunt u altijd (gratis) kwijt.

De dagelijkse boodschappen kunnen gedaan worden bij het winkelcentrum Crabbehof. Hier vindt u ook enkele andere leuke winkels. Het Spoorpark, vlakbij de complexen, biedt veel sport- en recreatiemogelijkheden. Zowel Station Dordrecht Zuid als Station Dordrecht liggen op fietsafstand. Met de auto is de Loudonstraat is makkelijk bereikbaar via doorgaande wegen; hoofdweg N3 en rijksweg A16.

Do you have any questions?

Call the rental agent

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery