Project details

City: {{ object.city }}

Neighbourhood: {{ object.Neighbourhood }}

Street: {{ object.street }}

Construction year: {{ object.build_year }}


Apply now!

Would you like to live here? Fill out the Rent Calculator and see immediately what the possibilities are. Our real estate agent will contact you.

Project Description

Verdeeld over vier identieke woontorens liggen de 88 ruime appartementen en 8 luxe penthouses van “De Leeuwenborgh”. Gevestigd in de Staatsliedenbuurt, achter het Centraal Station en in het stadshart van Almere-Stad. Door de ligging in een stadspark en aan een mooi verzorgde binnentuin heeft u altijd een mooi uitzicht. Voorzieningen als openbaar vervoer en winkels liggen op loopafstand.

U komt binnen in een representatieve entree, met lift en gestoffeerde gangen. De acht penthouses zijn er in twee typen en liggen op de 5e en 6e verdieping. Op de 5e verdieping huurt u een penthouse van 98 m², op de 6e verdieping van maar liefst 187 m². De appartementen zijn verschillend van type en voorzien van een royale entree, woonkamer, complete keuken, bergruimte, twee slaapkamers of een slaapkamer met hobbyruimte, apart toilet en een royale badkamer met ligbad en aparte douche. Elk appartement beschikt over een terras, balkon of serre en hebben een eigen berging op de begane grond.

Do you have any questions?

Call the rental agent

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery