Project details

City: {{ object.city }}

Neighbourhood: {{ object.Neighbourhood }}

Street: {{ object.street }}

Construction year: {{ object.build_year }}


Apply now!

Would you like to live here? Fill out the Rent Calculator and see immediately what the possibilities are. Our real estate agent will contact you.

Project Description

Nieuwbouwproject Aan de Kade gelegen aan de Wolstraat in het Oude Noorden van Rotterdam is in volle ontwikkeling. Hier worden 15 vrije sector huurappartementen gerealiseerd. Dit is voor jou de ideale plek om te wonen in Rotterdam. 

Kijk eens goed op de kaart van Rotterdam: hier is het pas leuk wonen. Samen met de verleiding van onbekende restaurantjes, de boost van kleurrijke winkels, de jonge ondernemers en de stromende Rotte dichtbij, is dit dé plek om te wonen.

Voor je dagelijkse boodschappen heb je de bekende supermarkten in de wijk. Fietsend langs het water ben je in 5 minuten in hartje centrum. Hartje stad, met alle hotspots die Rotterdam tot de leukste stad van het land maken. En via de Zaagmolenstraat en de Bergweg is een vlotte ontsluiting richting A20 gegarandeerd.

Naar verwachting worden deze appartementen in het tweede kwartaal van 2024 opgeleverd. Wil jij hier wonen? Ga naar Huren aan de Kade voor meer informatie en beschikbaarheid.

Do you have any questions?

Call the rental agent

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery