Privacy

Welke gegevens bewaren wij van u tijdens de huurperiode?

Huurdossier:
– Indien u rechtstreeks bij Woonhave bent gaan huren, dan houden wij een huurdossier bij in een beveiligde omgeving. In dit huurdossier zitten de door u aangeleverde documenten die voor de aanvraag van de woning noodzakelijk waren. Denk aan een kopie legitimatie (al dan niet afgeschermd), een inschrijfformulier, en/of een loonstrook. Uiteraard bewaren wij ook de huurovereenkomst en de opleverrapporten aanvang en einde huur.
– Huurt u een woning die door Woonhave is overgenomen? Dan hebben wij in de meeste gevallen alleen een huurovereenkomst en opleverrapport in bezit.

NAW-gegevens:
– Van alle huurders hebben wij hun naam, adres en woonplaats bewaard. Daarnaast hebben wij in de meeste gevallen ook een telefoonnummer en/of e-mailadres in ons systeem staan. Deze gegevens zijn voor ons noodzakelijk om u te kunnen bereiken in geval van calamiteiten of onderhoudszaken. Uw gegevens worden alleen aan onze aannemer(s) verstrekt indien er onderhoud nodig is.

Rekeningnummer:
– Indien u een SEPA-machtiging heeft afgegeven voor het automatisch incasseren van de huurpenningen, dan hebben wij uw bankrekeningnummer bewaard.

Bel ons

Staat uw vraag er niet bij?

Neem gerust telefonisch contact met ons op. We zijn op werkdagen van half 9 tot 5 bereikbaar. Buiten kantooruren zijn we ook 24/7 bereikbaar voor calamiteiten en spoedeisende zaken die écht niet kunnen wachten.

Bel ons op 010 268 5555
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery