Voor iedereen

Woonhave is thuis in wonen

Wij zijn Woonhave, eigenaar en verhuurder van woningen. We investeren in goede huurwoningen, zowel nieuwbouw als bestaand. Daarnaast investeren we in onze relaties met bewoners, wij houden die relatie graag goed. Dat is niet alleen prettig, maar ook in ieders belang op de lange termijn.

Overweegt u een woning van Woonhave te huren? Dan bent u van harte welkom! Ons team is enthousiast, ambitieus en relatief klein. Dus bij Woonhave zijn de lijnen erg kort. We maken het u graag zo makkelijk mogelijk, bijvoorbeeld online met ‘Mijn Woonhave’ waar u als bewoner op ieder moment terechtkunt. Ook hebben wij een 24/7 storingsdienst om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Kwaliteit op ieder gebied, daar streven wij naar. Iedere dag.

Wilt u ons helpen met goede suggesties? Neem dan contact met ons op. Het team van Woonhave staat voor u klaar.

Locaties

0

Woningen

0

Wij staan dagelijks voor u klaar

Ons Team

Amelia Kuhuparuw

Andre van den Berg

Bart Zwaanswijk

Brian Groot

Britt Olsthoorn

Carmen van der Meij

Cinderella van Eden

Hestie Meijer

Jasper Leydes

Jimi Berg

Joost Bruijsten

Juriaan Littel

Krijnie Koningswoud

Kyara van den Berg

Leon van Meer

Lilian Canaydin-van Wijk

Lindsay Jahja

Madusha Biharie

Mariëlle Schep

Mark van den Berg

Marnix Maaten

Oriana Pinto

Sander Voorbergen

Thomas Roza

Tim Houdijk

Tom Pijpers

Wilbert-Jan de Ridder

Onze koers

Woonhave heeft voortdurend de lange termijn in beeld, bij alle keuzes die worden gemaakt. Of het nu gaat om het aangaan van een huurcontract, het vervangen van een keuken of het investeren in nieuwbouw woningen, de stabiliteit voor de lange termijn is ons streven.

Er is in Nederland een groot tekort aan woningen en specifiek aan huurwoningen van goede kwaliteit die op korte termijn beschikbaar zijn. Woonhave beheert met haar eigen team van medewerkers een totaal van meer dan 5.000 woningen door heel Nederland. Woonhave is voortdurend op zoek naar uitbreiding van haar activiteiten en werkveld. Wij werken aan verhuur van woningen en voegen bij voorkeur nieuwbouwwoningen toe aan ons bezit door samenwerking met ontwikkelende bouwers of door het zelf uitwerken van planvorming in samenwerking met gemeenten en omwonenden.

Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery