Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

Alle appartementen zijn voorzien van een complete keuken met een werkblad van 2.10 m, kookgelegenheid en inbouw koelkast, groot formaat tegels in de sanitaire ruimten en een inloopdouche. Ook is er nagedacht over een aansluiting voor de wasmachine en droger, deze bevindt zich in de badkamer met inloopdouche. Genieten van de zon kan je in de heerlijke binnentuin met luxe meubilair. En, vanuit je appartement loop je zo het centrum van Ede in. Ideaal toch!

Een toplocatie, met leuke winkels en gezellige restaurants en cafés om de hoek is het hier fijn wonen. Ede is een bruisende stad waar veel activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud. Ook zijn er vele mogelijkheden om te ontspannen. Met vele sportverenigingen, een theater en volop ruimte om met vrienden op stap te gaan, hoef jij je niet te vervelen.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery