Overlast & calamiteiten

Is er een stroomstoring in uw woning?

Controleer dan eerst in de meterkast of de stoppen zijn doorgeslagen. Het komt namelijk voor dat een huishoudelijk apparaat voor een stroomstoring zorgt. Of dat er teveel apparaten op de groep zijn aangesloten. Koppel alle apparaten los en schakel 1 voor 1 de groep(en) weer in. Vervolgens sluit u 1 voor 1 de huishoudelijke apparaten weer aan. Als de stroom vervolgens uitvalt bij het aansluiten van een van deze apparaten, dan weet u dat het hieraan ligt.

Het kan ook zijn dat er toch een storing in de groepenkast is. Als bovenstaande test niet werkt, of de stroom gaat helemaal niet meer aan, dan kunt u Woonhave te bellen. Tijdens kantooruren schakelen wij voor u een elektricien in. Buiten kantooruren en in het weekend kunt u ons ook bellen. Onze storingsdienst zal u dan zo goed mogelijk proberen te helpen. Zelf een elektricien inschakelen mag ook, maar u dient wel eerst melding te doen bij Woonhave. Wij zullen de kosten alleen vergoeden als er een storing is in de elektrische installatie.

Bel ons

Staat uw vraag er niet bij?

Neem gerust telefonisch contact met ons op. We zijn op werkdagen van half 9 tot 5 bereikbaar. Buiten kantooruren zijn we ook 24/7 bereikbaar voor calamiteiten en spoedeisende zaken die écht niet kunnen wachten.

Bel ons op 010 268 5555
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery