Contact & Account

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik een nieuwe aanvragen?

Wanneer u uw wachtwoord vergeten bent kunt u bij de login op de knop ‘wachtwoord vergeten’ klikken. Daar vult u het door u opgegeven e-mailadres in en u zult dan een mail ontvangen met een nieuw wachtwoord. Of ga direct naar: https://mijn.woonhave.com.

Bel ons

Staat uw vraag er niet bij?

Neem gerust telefonisch contact met ons op. We zijn op werkdagen van half 9 tot 5 bereikbaar. Buiten kantooruren zijn we ook 24/7 bereikbaar voor calamiteiten en spoedeisende zaken die écht niet kunnen wachten.

Bel ons op 010 268 5555
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery