Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

De woningen aan de Zonegge zijn gebouwd in 1974 en liggen op enkele minuten fietsafstand van het gezellige stadscentrum van Zevenaar met een breed scala aan winkels en bruisende horecagelegenheden. Ook zijn er veel scholen, verschillende sportaccommodaties en een levendig verenigingsleven.

De achterzijde van dit complex ligt aan een rustig hofje waar alleen bestemmingsverkeer komt met daarnaast ook nog eens voldoende parkeergelegenheid. Aan de voorzijde bevindt zich een brede groenstrook waardoor je aan zowel voor- als achterzijdee veel privacy ervaart.

De belangrijkste verbindingswegen zoals A12 (Arnhem), A18 (Doetinchem) en de A3 (Duitsland) zijn uitstekend bereikbaar, waardoor je moeiteloos overal kunt komen.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery