Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

In de rustige wijk Vliethof beschikken wij over drie appartementencomplexen. U komt hier in een vriendelijke, groene omgeving te wonen. De appartementencomplexen bieden drie verschillende woningtypen waarbij u kunt kiezen voor een drie- of vierkamer woning. Alle appartementen beschikken over twee balkons, verschillende opbergkasten en een grote garderobe. U hebt uw eigen inpandige bergruimte en u kunt uw auto altijd en gratis kwijt voor de deur. Aangenaam wonen is veilig wonen. Dit wooncomplex heeft dan ook een afgesloten entree met intercom.

Op loopafstand ligt een klein hertenkamp en het Vondelpark waar u uw rust vinden. Op een paar honderd meter afstand vindt u een klein winkelcentrum met o.a. twee grote supermarkten voor al uw dagelijkse boodschappen. Ook sportgelegenheid is om de hoek.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery