Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

Pal naast het centrum in de wijk Kloosterveen staan 34 eengezinswoningen van 101 m² tot 113 m². De woningen aan de Vestesingel liggen op loopafstand van winkelcentrum Kloosterveste met onder andere supermarkten, winkels en een apotheek. Natuur- en recreatiegebied Baggelhuizen ligt op loopafstand van de woningen.

Het gezellige hart van Kloosterveen is opgezet als een citadel en kenmerkt zich door de smalle straatjes en de vele grachten. Uitvalswegen zijn nabij richting het centrum van Assen en de A28 richting zowel Groningen als Zwolle. Via een busverbinding is het treinstation nabij, maar ook de Q-liner naar Groningen (lijn 319) zorgt voor een rechtstreekse verbinding met “de stad”.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery