Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

De 32 appartementen/maisonnettes, gebouwd in 1986, bevinden zich aan de Turfstreek in de rustige wijk Overhees in Soest. De goed onderhouden woningen variëren tussen 64m² en 80m² en zijn praktisch ingedeeld, voorzien van een buitenruimte (balkon of terras) en hebben een eigen berging.

Overhees grenst aan het groene Soesterveen. De wijk ligt op steenworp afstand van een bos wat zich uitstekend leent voor recreatie. Daarnaast is de wijk ook zeer kindvriendelijk en voorzien van meerdere speelplantsoenen en basisscholen. Het winkelcentrum Overhees, het Medisch Centrum Overhees, Kinderboerderij De Veenweide en Bowlingbaan Overhees bevinden zich eveneens op loopafstand. Overhees kan getypeerd worden als een gewilde plek voor mensen die werken in Utrecht, Hilversum of Amersfoort, maar toch graag in een groenere omgeving willen wonen met dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery