Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

Het wooncomplex Tochtenzicht grenst aan het verzorgingshuis de Vijf Havens en kijkt uit over Zevenkamp en Nesslande. Het complex telt in totaal 69 woningen. De woningen zijn levensbestendig gebouwd, ideaal voor nu én voor later. Tochtenzicht bestaat uit twee delen. De woontoren heeft 11 verdiepingen met twee liften en de galerijwoningen drie verdiepingen. De galerijwoningen bereikt u via een loopbrug met gesloten entree in de woontoren. Het complex en de woningen zijn gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk. In elke woning bevindt zich een persoons-alarmeringstoestel.

De wijk is omringd door natuurgebieden als de Rotte, Rottemeren en de Zevenhuizerplas. Zevenkamp is goed te bereiken en kent goede uitvalswegen, binnen enkele minuten bent u met de auto op de snelweg A20. In Zevenkamp vindt u een huisartsenpost, dierenarts en een apotheek. De warmte en warmwatervoorziening gebeurt middels stadsverwarming. In de wijk wordt dan ook elektrisch gekookt. U kunt gratis parkeren.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery