Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

Square. Een stoer, compact gebouw van vijf tot acht verdiepingen rondom een groen binnenhof. In het statige Amsterdam-Zuid, aan de rand van de Rivierenbuurt. 111 nieuwe twee- en driekamer stadsappartementen. Grote balkons en een verdiepingshoogte van drie meter (begane grond) geven het gebouw een robuuste uitstraling. Ook het interieur is verzorgd en hoogwaardig. De appartementen hebben een eigentijdse afwerking met een moderne keuken voorzien van alle apparatuur, design badkamer en inbouwkasten in de slaapkamer. Er is een gezamenlijke binnentuin en een veilige fiets/scooter berging.

Wonen op de kop van de populaire Rivierenbuurt. Fietsend naar het centrum of lopend naar het NS station Amsterdam RAI (tram- trein- en metrostation) met directe verbinding naar Schiphol en Randstad. Volop groen in de omgeving langs de zuidelijke wandelweg en het Beatrixpark. Je dagelijkse boodschappen doe je in de buurt bij de Dirk van de Broek, je kunt sporten bij Fit for Free en in de Scheldestraat vind je veel leuke restaurantjes.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery