Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

In het centrum van Druten liggen deze ruime eengezinswoningen. De woningen hebben een oppervlakte beginnend vanaf 100 m2 tot 119 m2. De woonhuizen beschikken over 4 ruime slaapkamers en hebben een zonnige achtertuin met parkeergelegenheid op eigen grond.

De prachtige omgeving leent zich bij uitstek voor natuurgerichte recreatie. De aangenaam landelijke sfeer die Druten uitademt, wordt nog eens benadrukt door de natuur rond de dijk en de uiterwaarden van de rivier de Waal. Dit ongerept stukje natuur trekt veel wandelaars en fietsers. Het centrum van Druten biedt een ruim aanbod in de dagelijks voorzieningen. Het openbaar vervoer biedt snelle busverbindingen met de NS-stations in Nijmegen en Tiel.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery