Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

In de populaire wijk ‘Parkwijk’ in Almere-Stad liggen in totaal 61 ruime eengezinswoningen, aangeboden in de vrije sector huur. Alle straatnamen in deze wijk zijn vernoemd naar bomen, planten, parken en fruitsoorten. Deze woningen liggen aan de Bosbessenstraat, Vlierbessenstraat, Cranberrylaan en Frambozenstraat.

Een groene, ruim opgezette wijk, niet ver van het centrum. Uitstekend bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer (een eigen NS-station) als met de auto (zo op de A1 en A27). Met alle voorzieningen dichtbij: winkels, scholen en een zorgcentrum. En natuurlijk het prachtige Ebenezer Howardpark.

De ruime vijfkamerwoningen hebben een heerlijke diepe achtertuin van maar liefst 18 meter. Hier kunt u in de woonkamer met schuifpui ook in de koudere maanden van genieten. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, een badkamer met bad en aparte doucheruimte, een tweede toilet en bergruimte.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery