Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

Dit 55-plus complex gelegen in Loosduinen telt 31 appartementen met een oppervlakte van 68 m2 tot 124 m2

De appartementen liggen in het hart van Loosduinen met een winkelcentrum op loopafstand. Het strand, openbaar vervoer en uitvalswegen bevinden zich in de directe omgeving. Parckhaeghe is ideaal voor u, wanneer u op zoek bent naar een riant appartement in het centrum van Loosduinen. Het complex ligt tegen het terrein van Woonzorgpark Loosduinen. U woont hier niet alleen comfortabel, u woont er ook zonder zorgen.In het dorpse en karakteristieke Loosduinen zijn er tal van voorzieningen voor al uw dagelijkse boodschappen waarbij u alleen maar de straat over hoeft te steken naar het Loosduinse Hoofdplein. Loosduinen is aangesloten aan Den Haag en heeft zeer goede vervoersverbindingen naar het centrum van de hofstad, naar de kust en uiteraard naar steden buiten Den Haag.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery