Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

De naam ‘Ons Dorp’ doet de ligging alle eer aan. Midden in de sfeervolle oude dorpskern van Nootdorp. Het is een charmant dorp dat zich de laatste jaren flink ontwikkeld heeft, maar zijn dorpse karakter onverminderd heeft behouden. Nootdorp bevindt zich midden in de opwinding van de Randstad, maar straalt een heerlijke rust uit.

Het fraai vormgegeven gebouw huisvest 34 appartementen met een woonoppervlak tussen circa 60 en 100 m². Het balkon of terras ligt op het zuiden. U profiteert hierdoor optimaal van het zonlicht. Bovendien kijkt u uit op een brede waterstrook met veel groen. Het gevoel van luxe en exclusiviteit wordt nogmaals onderstreept doordat er 4 liften in het gebouw aanwezig zijn. Uw auto parkeert u veilig in de semi-overdekte parkeergarage.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery