Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

De woningen liggen op loopafstand van het winkelcentrum “Noordhove”, basisscholen en openbaar vervoer. Aan de rand van de wijk ligt de Noord Aa plas met wandel- en fietspaden. Noordhove is de meest noordelijke wijk van Zoetermeer. De wijk is ruim en kindvriendelijk van opzet en heeft een groen karakter. Met een eigen winkelcentrum en gezondheidscentrum, diverse scholen en speelpleintjes is het voorzieningenaanbod van hoog niveau.

Zoetermeer ligt midden in het groene hart, op een steenworp afstand van Den Haag, Leiden en Rotterdam. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is de Zoetermeerse wijk Noordhove goed bereikbaar. Er zijn goede uitvalswegen en het NS-station bevindt zich in de nabijheid. Ook de RandstandRail heeft haltes in de wijk.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery