Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

Het appartementencomplex is gesitueerd aan de Meidoornhoek nabij de Meidoornsingel. Rustige ligging en ruimschoots omgeven door groen. Afgesloten portiek met bellentableau, trappenhuis en lift en afgesloten toegang tot de kelderboxen. Het complex bestaat uit 116 (twee- en driekamer)appartementen en telt elf etages. Standaard worden de woningen kaal opgeleverd, dus zonder vloerbedekking. Het complex beschikt over een eigen parkeerterrein. 

Het complex is gelegen in het levendige hart van Schiebroek met alle winkelvoorzieningen binnen handbereik. De grote winkelstraat Peppelweg is op loopafstand bereikbaar en heeft eenmaal per week een gezellige markt. Diverse scholen bevinden zich in de directe nabijheid. In de directe omgeving bevinden zich openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.  De wijk is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Schiebroek ligt strategisch ten opzichte van Rotterdam Centrum en de uitvalswegen. Trampluslijn 25 bevindt zich om de hoek en RanstadRail, lijn E richting Den Haag CS en richting Rotterdam-Slinge is nabij.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery