Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

Overveen, een heerlijke plek om te wonen. Een gezellig dorp in de gemeente Bloemendaal. De Rio Grandlaan is een groene, gezellige straat met overwegend jaren ’30 huizen. Het Joan Mauritsplein is een ruim opgezet woonplein met in het midden een mooie vijver waar u heerlijk op een bankje van de zon kunt genieten. Ook hier komen de woningen uit de jaren ’30 bouwstijl. Dit geeft een warme uitstraling. Een ideale woonomgeving voor (opgroeiende) kinderen.

Met Haarlem en Amsterdam dichtbij bent u zo in een grote stad, maar ook Overveen zelf heeft genoeg te bieden. In het dorpscentrum zitten goede winkels, een grote supermarkt, maar ook restaurants en bijvoorbeeld een kinderopvang. En natuurlijk dat heerlijke strand om de hoek. Een kwartiertje fietsen door het mooie Nationaal Park Zuid-Kennemerland en u bent er al.

Deze woningen komen niet meer in de verhuur.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery