Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

Wonen in een rustige, groene omgeving? Met alle voorzieningen vlakbij? Dan is wonen aan de Marne echt iets voor u. Het wooncomplex bestaat uit 42 appartementen met een woonoppervlakte tussen de 54 en 97 m². De entree is beveiligd en voorzien van een video-intercomsysteem en twee liften. 

De veilige en rustige wijk Groenelaan ligt aan de zuidrand van Amstelveen en is in de jaren ‘70 gebouwd. De wijk heeft zijn naam te danken aan het vele groen. Het is een plezierige woonomgeving met zowel appartementencomplexen als woonhuizen en villa’s. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt. Zo is er een winkelcentrum, een buurtcentrum, een gezondheidscentrum, kinderopvang en zijn er twee basisscholen. Groenelaan is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Met de metro, die voor de deur stopt, bent u met een half uurtje in het centrum van Amsterdam.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery