Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

Maria Montessori bestaat uit twee woonblokken met in totaal 20 eengezinswoningen en 2 appartementen. Stoere woonblokken met verschillende gevelkleuren. Zeer hoogwaardig afgewerkt, met luxe keuken en een volledig ingerichte badkamer. De eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van 125 m², de appartementen van 50 m². Drie slaapkamers én een ruime zolderverdieping. En natuurlijk die tuin. Op het westen of het zuiden, dus altijd zon.

Wonen in Amsterdam Nieuw-West. Het meest groene deel van Amsterdam. Vlak bij winkelcentrum Osdorp, met alle dagelijkse voorzieningen bij de hand. En op de fiets via het Vondelpark ook zo in hartje centrum. In een luxe en ruime eengezinswoning, mét eigen tuin. Te mooi om waar te zijn? Zeker niet, het kan in het project Maria Montessori!

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery