Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

Dit wooncomplex ligt in de rustige wijk Lombardijen die omringd is door parken. Ook ligt rondom het complex een eigen, afgesloten tuin met waterpartij. Uw directe leefomgeving is van alle comfortabele gemakken voorzien: vele winkels, een grote supermarkt, horeca, een gezondheidscentrum, kinderboerderij, poppodium, en lager- en middelbaar onderwijs liggen alle op loopafstand.

Het appartementencomplex is opgebouwd uit tien verdiepingen en biedt voor iedere leefsituatie een type appartement; van één- tot vierkamer woningen. Bijna alle appartementen hebben een royale keuken, ligbad, apart toilet, inbouwkasten en balkon. Het gebouw heeft twee ingangen met een liftinstallatie, er zijn kelderboxen en u beschikt over een groot parkeerterrein waar u uw altijd en gratis kan parkeren. U woont prettig als u zich ook veilig voelt. Dit wooncomplex heeft dan ook een gesloten tuin en een afgesloten entree met intercom.

 

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery