Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Wijk: {{ object.Neighbourhood }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

De complexen aan de Rivierweg, Reigerlaan en Steeloperstraat beschikken op één na over een liftinstallatie en zijn opgebouwd uit verschillende typen maisonnettes. Iedere woning bestaat uit twee verdiepingen, met maar liefst drie of vier slaapkamers, een balkon en een badkamer met ligbad. U beschikt over uw eigen kelderbox en er is ruime en gratis parkeergelegenheid rondom de complexen. Alle gebouwen hebben een afgesloten entree met portiekontsluiting middels intercom. De toegang tot de kelderboxen is uiteraard ook afgesloten.

Middelwatering is een dynamische buurt voorzien van een compleet aanbod van faciliteiten: cultuur, onderwijs, winkels, sportfaciliteiten, horeca en veel groen. In de directe omgeving kunt u naar het theater, de bibliotheek en vindt u winkelcentrum De Koperwiek. De Middelwatering staat bekend om de uitstekende woon-werkverbindingen aansluiting met het centrum van Rotterdam middels openbaar vervoer. Het complex is goed bereikbaar; het ligt gesitueerd tussen rijkswegen A16 en A20 en wordt verbonden via hoofdwegen N210 en N219. Er is een brede aansluiting met het openbaar vervoer, zowel bus als metro liggen op loopafstand.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery