Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

 Een groen en waterrijke woonomgeving op korte afstand van het historische centrum van Schoonhoven. Een heerlijke plek voor kinderen om op te groeien. De wijk is bijzonder ruim opgezet met grote kavels, met groene brede woonstraten en veel ruimte. Het woningaanbod is heel divers, zodat echt voor iedereen met plezier kan wonen. Er zijn vooral koopwoningen, een klein deel wordt te huur aangeboden in de vrije sector. .

De 13 huurwoningen zijn ideaal voor (jonge) gezinnen. Met een prachtige ligging aan een watergang en royale tuin geniet u hier volop van het buitenleven. Maar ook binnen in de woningen is het goed toeven. De woningen zijn in 2015 gebouwd en voldoen dus aan alle laatste isolatiestandaarden. Zeer energiezuinig en comfortabel wonen.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery