Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

Een uniek, rond woongebouw direct aan de Hollandsche IJssel. Dat is ‘De Parel’, 30 luxe huurappartementen in Gouderak. 

Door de ronde vorm van het woongebouw krijgen de appartementen een speelse indeling. De woonkamer is met een oppervlakte van 41 m² erg ruim. De open keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, afzuigkap en fornuis met magnetron. Twee slaapkamers, een badkamer een apart toilet maken het af. In de kelder zijn bergingen en er is een fietsenstalling op de begane grond. Parkeren kan (gratis) op het parkeerterrein. Het woongebouw is geschikt voor senioren, omdat een elektrische deurdranger van de hoofdentree ervoor zorgt dat u gemakkelijk het gebouw kunt betreden. Daarnaast is er een lift aanwezig.

Er zijn winkelvoorzieningen en scholen binnen handbereik. Gouderak ligt centraal in Het Groene Hart. Zo bent u in een mum van tijd in Gouda of Rotterdam, maar woont u toch vrij en groen aan de IJssel.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery