Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

Woerden is een historische vestingstad vol waardevolle monumenten en omringd door prachtige stadswallen en grachten. De ligging van Woerden is ideaal; in het groene hart van Nederland, dichtbij de A12 en met treinverbindingen naar een aantal grote steden in Nederland. Het complex “De Langewiek 3” ligt aan de Molenvlietbrink in de wijk Molenvliet in Woerden. Het terrein grenst enerzijds aan een winkelcentrum en anderzijds aan een stadspark. Slingerend over het terrein stroomt het water van de Molenvliet. Winkels zijn aanwezig in directe omgeving. Rondom het complex is er bovendien een parkeerterrein met volop parkeergelegenheid, een bushalte en veel groenvoorzieningen.

De 20 driekamerappartementen en 7 tweekamerappartementen hebben een balkon. Op de begane grond liggen de gemeenschappelijke fietsenberging en een ontmoetingsruimte. Alle appartementen zijn bereikbaar via het centrale trappenhuis met de lift en vervolgens via de gesloten galerijen.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery