Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

In het centrum van Ypenburg worden diverse typen appartementen verhuurd. Deze complexen bestaan uit 206 appartementen 24 maisonnettes en 4 penthouses. De oppervlakten variëren vanaf 65 m2 tot 141 m2. De appartementen zijn gelegen in moderne en kleinschalige complexen met fraaie binnentuinen.

De complexen zijn uiterst centraal met allerlei voorzieningen in de directe omgeving zoals winkels, het openbaar vervoer (bus, tram en NS-station Ypenburg) en recreatieve voorzieningen als het Balijbos, Dobbeplas en Delftse Hout. Middels de nabij gelegen uitvalswegen A4, A12 en A13 zijn Delft, Rijswijk, Den Haag Centrum, Scheveningen, Nootdorp, Leidschendam en Voorburg zijn allen zeer snel te bereiken. Ideaal dus!

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery