Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

Fijn seniorencomplex met 31 appartementen gelegen aan de Concertweg in Barendrecht met een oppervlakte van 74 m² tot 100 m². De appartementen zijn voorzien van een ruime woonkamer met grote raampartij en biedt toegang tot de keuken. Ook hebben de appartementen een balkon. Verder hebben de woningen 2 slaapkamers

De appartementen aan de Concertweg liggen in de geliefde woonwijk Nieuweland met het centrum van Barendrecht op fietsafstand. Het gezellige centrum beschikt over een grote verscheidenheid aan winkels, een bibliotheek, theater ‘Het Kruispunt’, restaurants en horeca-gelegenheden. Deze treft u op een korte wandel- of fietsafstand. Tevens zijn sociale en medische voorzieningen op loopafstand. Ook bij vele sportieve en recreatieve bestemmingen, waaronder een uitgebreid wijkpark bent u binnen een mum van tijd. Een buurtwinkelcentrum met een grote supermarkt vindt u op slechts enkele minuten wandelen. Vanuit NS station Barendrecht is er een rechtstreekse treinverbinding naar Rotterdam Centraal. Via de uitvalswegen A15, A16 en A26, is er een goede ontsluiting met de rest van het land. Voor deze appartementen geldt een minimumleeftijd van 50 jaar.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery