Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

Dit Rijksmonumentale pand, gebouwd in 1908 is gelegen aan de gezellige Veerhaven. Hier vindt je alle rust, met het bruisende centrum op loopafstand. Dit in 2014 getransformeerde pand beschikt over moderne voorzieningen, waarbij de historie en allure in tact is gebleven. Iedere woning heeft zijn eigen karakter en speelse indeling met hoge plafonds. Aan de begane grond woningen grenst een charmante en gezamenlijke binnentuin. De appartementen op de bovenste verdieping beschikken over een gezamenlijk terras.

Direct om de hoek van de appartementen, vind je het historische en gezellige Veerhaven met uitzicht vanaf de Maas op de Erasmusbrug. In deze gezellige haven zijn talloze restaurants te vinden, welke ieder een bezoekje waard zijn!

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery