Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

Het project BUUR is de directe buur aan de zuidzijde van Leidsche Rijn Centrum en is momenteel volop in ontwikkeling. In BUUR worden op het moment 140 middensegment huurwoningen gerealiseerd. Hier kun jij betaalbaar wonen in de nieuwe creatieve hotspot van Utrecht. Wonen in BUUR betekent dat je naar elkaar omkijkt en samen dingen doet. BUUR is een gemengd woongebouw met een bijzonder woonconcept waarin iedere bewoner automatisch lid wordt van de woonvereniging.

BUUR ligt op loopafstand van station Utrecht Leidsche Rijn en ook vlakbij het winkelcentrum van Leidsche Rijn. Je vindt hier een groot aantal winkels voor je dagelijkse boodschappen. Ook sportscholen, wandel- of hardlooproutes zijn er genoeg in de directe omgeving van BUUR! Stap je op de fiets, dan ben je binnen een ogenblik in het centrum van Utrecht, waar je niet kunt kiezen uit de vele gezellige restaurants en cafés. Ook kun je binnen een half uur midden in de natuur staan tussen indrukwekkende burchten, forten en kastelen. Wil je het verder weg opzoeken? Dan ben je met de auto binnen no-time op de A2.

In het derde kwartaal van 2023 zijn er 92 twee-en driekamerappartementen opgeleverd. Op dit momet is de laatste fase, bestaande uit 48 appartementen in ontwikkeling. De verhuur is reeds gestart. De verwachte oplevering is in het tweede kwartaal van 2024.

Wil je hier wonen? Ga naar Huren in Buur voor meer informatie en beschikbaarheid.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery