Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Wijk: {{ object.Neighbourhood }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

In 2019 zijn er 21 luxe vrije-sector huurwoningen in de Brink 5 in Ackerwoude, Pijnacker opgeleverd. Ackerswoude is een eigentijdse woonwijk met een authentiek tintje. Parkeren voor de bewoners geschiedt in een binnenhof. Rondom het project is er voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers. Kenmerkend is de diepe achtertuin. Daarbij hebben alle eengezinswoningen een eigen berging in de achtertuin en zijn alle woningen standaard voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, sanitair, en tegelwerk.

In deze wijk woont u in een gezellige, natuurlijke omgeving en op een centrale locatie in de Randstad. Het dorp is de laatste jaren sterk gegroeid en dat is niet voor niets. Een karakteristiek lint van water, een bomenrij en een fietsroute lopen dwars door de wijk. Het lint is beeldbepalend voor de groene uitstraling van Ackerswoude. Vanuit de wijk bent u binnen no time in recreatiegebied de Groenzoom.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery