Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

Het woongebouw aan de Amstelkade en de Vechtstraat is gelegen in de Rivierenbuurt in Amsterdam. Een typisch voorbeeld van de bouwstijl Amsterdamse School, karakteristiek en sfeervol. Het complex is in 2014 en 2015 gerenoveerd en stamt oorspronkelijk uit 1920. De originele details zijn na renovatie nog steeds aanwezig. Het bestaat uit 38 appartementen met een oppervlakte variërend van 63 tot 92 m2. De wijk kenmerkt zich door jonge, werkende mensen. Kortom, de appartementen hebben het genot en alle voordelen die het wonen in de Rivierenbuurt met zich meebrengt. Op loopafstand bevinden zich bevinden zich diverse cafés, restaurants en winkels. De woningen liggen om de hoek van de gezellige Rijnstraat. Hier vind je een groot en gevarieerd winkelaanbod. Op fietsafstand ligt de Pijp met onder andere de gezellige Albert Cuyp markt. Vanaf de Rijnstraat zijn er goede verbindingen met openbaar vervoer en met de auto bent u in 5 minuten op de Ring A10. En met een kwartiertje fietsen zit je in hartje centrum. De brede straat met prachtige bomen maken het uitzicht aan de voorzijde ruim en vredig.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery