Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

Dit complex ligt in de wijk Walburg; een wijk waar bewoners van alle leeftijden samenleven in een groene omgeving met alle dagelijkse voorzieningen binnen loopafstand. Op een steenworp vindt u winkelcentrum Walburg, een begrip in de omgeving voor zowel uw dagelijkse boodschappen als uitgebreid winkelen met een heerlijke lunch. Verder kunt u genieten aan de oevers van het Noordpark van een uitgebreid aanbod in sport en cultuur, de dynamiek van de rivier en een diversiteit in horeca met uitzicht op de historische binnenstad van Dordrecht.

Het kleinschalige appartementencomplex bestaat uit drie woonlagen waarbij twee typen appartementen worden aangeboden. De één- en tweekamerappartementen zijn vanuit een gesloten ingang bereikbaar en beschikken over individuele kelderboxen. Ieder appartement geeft toegang tot een eigen buitenruimte, waar een zonnescherm tot de mogelijkheden behoort voor extra comfort. Rondom het complex kunt u ruim en gratis parkeren. Er is een gesloten entree waarbij iedere woning individueel toegang verleent. De entree naar de kelderboxen is uiteraard ook afgesloten.

Rijksweg A16 ligt op perfecte afstand, dichtbij genoeg om snelle toegang te geven, ver genoeg om er geen overlast van te ervaren. Met station Zwijndrecht op loopafstand behoort ook openbaar vervoer tot de gemakken, net als de nabijheid van de rivier voor transport over het water.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery