Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

Wonen in een stad, betekent allerlei voorzieningen binnen handbereik. Dit geldt zeker voor de 3-kamer appartementen in het centrum van Leidschendam. Dit complex heeft 20 appartementen met een oppervlakte van 85 m2 tot 99 m2

Op loopafstand bevinden zich de gezellige winkels van de Damlaan. Ook is de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend. Deze gebouwen bieden in elk opzicht actueel wooncomfort. De grote trekpleister in het damcentrum zijn zonder twijfel de sluisjes. Deze zijn omgeven met gezellige horeca en diverse winkels. Op een steenworp ligt winkelcentrum Leidschenhage, beter bekend als de Westfield Mall of the Netherlands. Dit winkelcentrum is ontwikkeld tot het grootste overdekte winkelcentrum van Europa. Dichtbij zijn verder de uitvalswegen naar Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery