Kenmerken

Plaats: {{ object.city }}

Straat: {{ object.street }}

Bouwjaar: {{ object.build_year }}


Reageer nu!

Wilt u hier wonen? Vul dan snel de Huurcalculator in en bekijk direct wat de mogelijkheden zijn. Onze makelaar neemt contact met u op.

Project beschrijving

In stadswijk Voorhof aan het Arthur van Schendelplein in Delft kunt u op een centrale locatie betaalbaar wonen, in een groene omgeving. Het complex bestaat uit twee aaneengesloten delen waarvan één deel is opgebouwd uit 9 verdiepingen, het andere deel bestaat uit 16 verdiepingen. De woningen zijn ruim bemeten, hebben een groot balkon, 3 slaapkamers, een keuken en een badkamer met ligbad of inloopdouche. Elke inwoner heeft een eigen berging en er is een groot en gratis parkeerterrein.

In de buurt zijn sportfaciliteiten, er is een supermarkt op loopafstand en vindt u hier ook de moderne winkelpassage De Hoven. Ook zijn er verschillende kleine parken waar u rustig kunt zitten, picknicken en wandelen. De bus stopt voor de deur en vlakbij heeft u toegang tot de tram en trein vanaf Station Delft-Zuid.

Heb je nog vragen?

Bel de makelaar

De makelaar is hét aanspreekpunt als je een woning van Woonhave wilt huren. Bezichtiging inplannen of vragen over het huurdossier? Neem rechtstreeks contact op met de makelaar.

{{ formatPhoneNumber(object.broker_phone) }}
Alle rechten onder voorbehoud © 2024 - Woonhave
Baked by : The Web Bakery